debora oase t zand

Colour&Spice
Meet&Treat

Deze kennismakingsbehandeling is voor als je nog nooit een Holistic Beauty Treatment hebt mogen ontvangen. Je ondergaat een reis door de geuren en kruiden van de Colour&Spice producten, de aromatherapie met etherische olieën, bioptron lichttherapie, voetreflexogie, klankschalen en nog veel meer. 

Hoe ziet Colour&Spice Meet&Treat eruit?

ღ  Bespreken van de wensen en uitleg van de Colour&Spice Meet&Treat
ღ  Een heerlijke reis door de geuren van de Colour&Spice producten, de aromatherapie met etherische olieën, lichttherapie, voetreflexologie, klankschalen en nog veel meer
ღ  Een kopje heerlijke kruidenthee of koffie en de uitleg wat ik allemaal in de behandeling heb gedaan en gezien met een persoonlijk behandel- en productenplan

90/120 minuten ~ €95,-

Graag nodig ik je uit voor een Colour&Spice Meet&Treat kennismakingsbehandeling. Via onderstaande button kun je contact opnemen of direct een afspraak inplannen.

Dit zeggen onze cliënten

Nieuwsgierig naar onze andere behandelingen?

De Holistic Beauty Treatment is een losse behandeling waarbij ik elke keer weer ga kijken naar wat jij en jouw huid nodig heeft. Wil je meteen meerdere behandelingen boeken en starten met de producten van Colour&Spice? Volg dan het Holistic Beauty Programma en ik maak een behandelplan op maat.

debora oase t zand
Scroll naar top