Holistische lichaamsbehandelingen

Een Lakshmi’s Wellness & Detox behandelingskuur is een op maat gemaakt Wellness & Detox programma dat bestaat uit diverse behandelmethoden, die als nut hebben het lichaam te ontdoen van moeilijk afbreekbare afvalstoffen (ama) waarbij we gebruik maken van speciale oliën en kruiden. Deze behandelingen zijn volledig op elkaar afgestemd en leiden tot een diepgaande en langdurige reiniging van het lichaam. Het resultaat is evenwicht tussen de functies van lichaam en geest, dat een gevoel van harmonie en nieuwe energie geeft. 

wellness oase t zand

Tarieven

image

Oase Body

40 minuten - €52,00

Een horizontale acht wordt in de wiskunde een lemniscaat genoemd en staat bekend als een symbool voor oneindigheid maar het heeft ook een spirituele betekenis en staat voor genezing.

En dat is wat we met een kuur gaan doen! We gaan je zowel mentaal als fysiek proberen te genezen door het metabolisme te balanceren, verzuring van spieren en gewrichten te alkaliseren door knopen los te masseren. Met specifieke massagetechnieken, kruiden, algen en essentiële oliën gaan we je cellen extra voorzien van zuurstof.

Je kan deze behandeling zowel apart als in een kuur boeken. Een behandeling tijdens een behandelingskuur duurt 40 minuten waarbij we ongeveer de behandeling 1 à 2 keer per week herhalen. Hierdoor boeken we beter resultaat op het probleem dat we behandelen.

image

Lotus Flower Body

60 minuten - €79,00

De Lotusbloem staat symbool voor transformatie van de duisternis naar het licht, van onwetendheid naar inzicht. Maar ook voor zuiverheid, puurheid en bescherming.

Onze Lakshmi Lotus lichaamsbehandelingen zijn ontspannende lichaamsbehandelingen waarbij we met onze holistische kennis van Ayurveda je knopen gaan los masseren. Een 60 minuten durende scrub/pakking/massage waarbij je volledig in ontspanning zult zijn en zult transformeren. Er wordt extra aandacht besteed aan de klacht waar jij voor komt. Of het nu spierklachten, buikklachten zijn, vetverbranding, cellulitis of vocht vasthouden. Kijk bij onderstaande behandelingen wat voor jou van toepassing is.

image

Royal Body

90 minuten - €110,00

Royaal betekent vrijgevig en gul zoals een koning of koningin het beamen zou.

En dat is wat je met onze Royal Kumari lichaamsbehandeling kunt verwachten. Je lichaam, geest en ziel ontvangt met deze massage de royale beloning die het verdient. Een zeer uitgebreide holistische lichaamsbehandeling van top tot teen!

Fysieke blokkades worden los gemasseerd maar ook geestelijk en spiritueel transformeer je door een Ayurvedische behandeling. Door het stimuleren van de energiekanalen (de nadi’s) – en de energiepunten (marma’s), verbetert het de conditie van je zintuigen en balanceert het je dosha’s Vata, Pitta en Kapha.

image

Wellness Body

120 minuten - € 135,00

Wellness betekent in goede staat van gezondheid zijn.
Het staat voor de menselijke zoektocht naar de balans tussen lichaam en geest. Hoewel het woord inmiddels ontspanning oproept, kan het ook voor inspanning staan: inspanning kan immers ook ontspanning opleveren.
Het is een bewuste keuze voor een gezonde leefstijl en laat ons beter functioneren, het maakt je gezonder en gelukkiger.

Met een lichaamsbehandeling in combinatie met 1 of meerdere van onderstaande onderdelen wordt je 120 minuten uitgebreid behandeld en zal je naargelang je klachten, je disbalans, je wensen en het seizoen een behandeling op maat kunnen ervaren..

Keuze uit:

  • Voetenbad met etherische olie
  • Stoombad met eucalyptus of zout
  • Lichaamspeeling: Kaya body gommage, Garshan Silk Gloves
  • Extra healing en massages: Klankschaalmassage, Udara buikmassage of korte gezichtsbehandeling.

De vrije keuze en het vertrouwen hebben in de kennis en kunde van de behandelaar maakt deze Lakshmi Wellness Beleving een unieke ervaring. Vraag gerust naar alle mogelijkheden en persoonlijk advies.

debora oase t zand

Zware en pijnlijke benen - Crio Gamathi

DIAGNOSE
Heb je last van zware en vermoeide benen? Heb je last van vochtophopingen aan de enkels en zichtbare bloedvaten? He je een staand of zittend beroep en krijg je vaak last van een slechte bloed- en lymfecirculatie? Heb je spataders? Heb je vaak in de zomer een vervelend, zeurend en pijnlijk gevoel in de benen? Wil je graag je lichter voelen in je benen en voeten?

RESULTAAT
Deze Crio Gamathi behandeling betekent verkoeling van de benen en is speciaal ontworpen een behandeling voor zware en vermoeide benen te verlichten. Afvalstoffen die worden opgeslagen in de cellen als gevolg van stagnatie worden verwijdert, bloed- en lymfecirculatie wordt verbetert, het heeft een verkoelend effect en je ervaart meteen dat pijn vermindert en een lichter en ontspannen gevoel in de benen nalaat.

debora oase t zand

Anti Cellulite - Garshan

Garshan Slim -Vetverbranding

DIAGNOSE
Heb je last van compacte cellulite? Heb je lokaal hardnekkige vetopslag zoals op de armen, heupen, dijen, knieën of op de buik?

RESULTAAT
Met deze kuurbehandeling wordt er een mooier silhouet gevormd en plaatselijk vetopslag verminderd. Samen met het Garshan Slim thuisverzorging kuur zal je de strijd kunnen aangaan tegen de vorming van nieuw vetweefsel, gaat het de afbraak van vetcellen bevorderen en samen met een juiste levensstijl kan dit leiden tot blijvende en bevredigende resultaten!

Garshan Dren -Vochtafvoerend

DIAGNOSE
Heb je last van zachte cellulose? Hou je veel vocht vast? Heb je last van gezwollen enkels of zwaar aanvoelende benen? Heb je last van een slechte doorbloeding in de benen?

RESULTAAT
Garshan Dren is een vochtafdrijvende en ontgiftende behandeling die vocht en afvalstoffen uit de weefsels verwijdert. Samen met het Garshan Dren thuis ritueel vermindert het het gevoel van zware benen, het vermindert een sinaasappelhuid en geeft als resultaat een compactere, zachte en gladde huid.

Garshan Tonic -Versteviging

DIAGNOSE
Heb je last van een zichtbare sinaasappelhuid? Schommelt je gewicht op en neer? Is de “cellulite” goed zichtbaar en duidelijk aanwezig op dijen en/of op de armen? Heb je een verslapte huid en ben je niet meer van de jongste?

RESULTAAT
Garshan Tonic stimuleert het verbranden van vetten, bevordert het afvoeren van vocht en stimuleert de zuurstoftoevoer in de cellen. Samen met het volgen van het Garshan Tonic thuis verzorgingsritueel zal de sinaasappelhuid gaan verminderen, weefsels zullen verstrakken en de elasticiteit van de huid zal gaan verbeteren. Het ritueel stimuleert de doorbloeding en geeft een beter kleur aan de huid, het vermindert de grootte van de knobbeltjes, beschermt de aderen en voert een drainerende en ontgiftende werking uit.

debora oase t zand

Ayurvedische voetverzorging - Pada

DIAGNOSE
Heb je last van eelt, van koude, droge of ruwe voeten? Van krakende gewrichten? Last van zweetvoeten of warme voeten met zichtbare haarvaten aan de enkels? Zijn je voeten gezwollen of voelen ze zwaar en pijnlijk aan? Ben je iemand die moeilijk kan aarden en veel gedachten heeft? Of hou je gewoon van een heerlijke voetmassage?

RESULTAAT
Deze behandeling geeft je weer frisse en verzorgde voeten. Het is zowel een schoonheids- als gezondheidsbehandeling wegens de massage, aromatherapie en detox pakking. Je voeten zullen beter gevoed aanvoelen, weer fris gaan ruiken en de huid zal weer ultra zacht gaan aanvoelen. Samen met het Pada thuis verzorgingsritueel geeft het een langdurig gevoel van welzijn dat nog de hele dag aanhoudt. Het geeft onmiddellijke verlichting van vermoeidheid na een actieve dag en het vermindert kloven en voorkomt de vorming van eelt.

Winkelwagen
Scroll naar boven