Holistische massages

Ervaar je spanningen, problemen of blokkades op één bepaald gebied dan zal dat zijn weerslag hebben op alle andere gebieden. Lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden. Door een massage word je aangeraakt en aanraking is een goede manier om dichter bij jezelf te komen. Je krijgt de mogelijkheid om te voelen wat er in je lichaam en je geest gebeurt. Wij gebruiken de Etherische olie die op dat moment bij jou past om niet alleen op de ontspanning en de spanningen in de spieren te werken maar ook dieper in het lichaam.

wellness oase t zand

Tarieven

image

Oase Massage

40 minuten - €52,00

Een horizontale acht wordt in de wiskunde een lemniscaat genoemd en staat bekend als een symbool voor oneindigheid maar het heeft ook een spirituele betekenis en staat voor genezing.

En dat is wat we met een kuur gaan doen! We gaan je zowel mentaal als fysiek proberen te genezen door het metabolisme te balanceren, verzuring van spieren en gewrichten te alkaliseren door knopen los te masseren. Met specifieke massagetechnieken, kruiden, algen en essentiële oliën gaan we je cellen extra voorzien van zuurstof.
Een Lakshmi-kuur is een reeks van behandelingen die kort op elkaar volgen.

Deze behandeling kan als een losse behandeling geboekt worden of als kuur om een beter resultaat te verkrijgen. Hierdoor boeken we beter resultaat op ernstige emotionele en fysieke blokkades of kan je zelfs preventief je gezondheid beter bewaken.

image

Lotus Flower Massage

60 minuten - €79,00

De Lotusbloem staat symbool voor transformatie van de duisternis naar het licht, van onwetendheid naar inzicht. Maar ook voor zuiverheid, puurheid en bescherming.

Onze Lakshmi Body massages zijn diepe maar toch ook zeer ontspannende massages waarbij we met onze holistische kennis van Ayurveda je weer in balans gaan brengen. Een 60 minuten durende massage waarbij je volledig in ontspanning zult zijn en zult transformeren. Er wordt extra aandacht besteed aan het loslaten van spanningen en stress, en het los masseren van spierspanningen.

image

Royal Massage

90 minuten - €110,00

Royaal betekent vrijgevig en gul zoals een koning of koningin het beamen zou.

En dat is wat je met massages kunt verwachten. Je lichaam, geest en ziel ontvangt met deze massage de royale beloning die het verdient. Een zeer uitgebreide holistische massage die kan bestaan uit: rug, nek, schouder, hoofd, en/of voetmassage.

Je wordt ontvangen met een voetenbad met jouw keus voor een etherische olie, fysieke blokkades worden los gemasseerd maar ook geestelijk en spiritueel transformeer je door een massage, dit verbetert de conditie van je zintuigen en balanceert geest en lichaam.

image

Wellness Massage

120 minuten - € 135,00

Wellness betekent in goede staat van gezondheid zijn.
Het staat voor de menselijke zoektocht naar de balans tussen lichaam en geest. Hoewel het woord inmiddels ontspanning oproept, kan het ook voor inspanning staan: inspanning kan immers ook ontspanning opleveren.
Het is een bewuste keuze voor een gezonde leefstijl en laat ons beter functioneren, het maakt je gezonder en gelukkiger.

Met een massage in combinatie met 1 of meerdere van onderstaande onderdelen wordt je 120 minuten uitgebreid behandeld en zal je naargelang je klachten, je disbalans, je wensen en het seizoen een behandeling op maat kunnen ervaren met verschillende massages.

Keuze uit:

  • Stoombad met eucalyptus of zout
  • Lichaamspeeling: Kaya body gommage, Garshan Silk Gloves
  • Extra healing en massages: Klankschaalmassage, Udara buikmassage of korte gezichtsbehandeling.

De vrije keuze en het vertrouwen hebben in de kennis en kunde van de behandelaar maakt deze Lakshmi Wellness Beleving een unieke ervaring.

debora oase t zand

Deep tissue rug, nek- en schoudermassage – Kundalini

DIAGNOSE
Heb je het gevoel dat je rug, nek en schouderspieren vast zitten? Ervaar je in dit gebied veel pijn met hoofdpijn of zelfs migraine tot gevolg? Heb je last van je armen, handen en een tintelend of zeurend gevoel in dit gebied? Ervaar je misschien ook veel stress en negatieve emoties? Heb je het gevoel om letterlijk en figuurlijk vast te zitten?

RESULTAAT
Deze unieke deep tissue rug, nek, schoudermassage is een bijzonder mooi onderbouwende massage met een opeenvolging van bijzondere massagetechnieken om het zenuwstelsel te kalmeren, om spanningen en knopen los te masseren en om de vastgelopen energie weer te ontwaken.

Energie moet vrij kunnen stromen, elke blokkade houdt dit tegen. Vanuit Ayurveda wordt deze energie, Kundalini genoemd en helpt het ons om een staat van hoger bewustzijn te ervaren, het verbetert psychische vaardigheden, creativiteit, opent het hart, verhoogt de trilling ervan en bevordert het leren leven vanuit je hart.

debora oase t zand

Ayurvedische hoofd-nek-schoudermassage – Shirobhyanga

DIAGNOSE
Heb je last van mentale vermoeidheid? Heb je moeite met concentratie en helder denken? Heb je slaapproblemen? Last van hoofdpijn en/of migraine? Wil je graag meer energie en een fit gevoel? Is je haar en je hoofdhuid droog?

RESULTAAT
Deze massage is een onderdeel van de Abhyanga lichaamsmassage. Tijdens deze massage worden energiepunten op het hoofd gemasseerd met een aangepaste kruidenolie. Er wordt door de haren, op de hoofdhuid, in het gezicht, gemasseerd alsook een rug- , nek- en schoudermassage met een massage druk afgestemd op jouw wens. Door deze massage kom je los van je gedachten en in een diepe staat van ontspanning.

debora oase t zand

Ayurvedische lichaamsmassage – Abhyanga

DIAGNOSE
Ben je vaak ziek en heb je een laag immuniteit? Heb je een slechte lymfe- en bloeddoorstroming? Ervaar je veel stress? Ben je vaak moe en vermoeid? Ervaar je slapeloosheid? Heb je pijnlijke spieren of gewrichten?

RESULTAAT
Deze “Abhyanga” massage betekent oliemassage en wordt uitgevoerd met Ayurvedische medicinale en warme kruidenolie. Het reduceert stress, geeft meer energie, verbetert de slaap en de weerstand, het activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop en draagt bij aan lichaamsbewustwording.

debora oase t zand

Aroma massage

Diagnose
Heb je last van lichamelijke klachten, ervaar je stress, heb je last van zware en vermoeide benen? Spanningen in de buikstreek of andere lichamelijke klachten?

Resultaat
Deze ontspannende lichaamsmassage van top tot teen met etherische oliën die op dit moment bij jou en jouw klachten past. De massage geeft rust aan lichaam en geest en zorgt ervoor dat jij weer helemaal ontspannen bent. Kies een kortere aroma massage voor specifieke gebieden zoals alleen de benen of de buik. Kies minimaal 60/90 minuten voor heel het lichaam

Tip: Geef deze heerlijke aroma massage cadeau. 

Winkelwagen
Scroll naar boven