Lakshmi Arrangementen

Even nergens aan denken, alleen maar genieten. Je komt bij Oase ’t zand helemaal tot rust. Alles wordt voor je geregeld. Met het uitzicht over onze mooie boomgaard en tuin is het niet moeilijk om de wereld om je heen even te vergeten. In de zomer kun je tussen de alpaca’s zitten en in de winter kan je ze vanuit de wellness  bekijken.

wellness oase t zand

Onze Lakshmi arrangementen

I A
IA

Oase Lekker in je vel

Oase Lekker in je vel

Even nergens aan denken, alleen maar genieten.  Een heerlijke ochtend vol geuren, kleuren en het samen zijn met je beste vriendinnen, dochter, moeder of partner kom je hier bij Oase ’t zand helemaal tot rust. Alles wordt voor je geregeld. Bij binnenkomst krijg je heerlijke zachte handdoeken, een badjas, slippers, scrub, huid en haar verzorging ….aan alles is gedacht.

Informatie over dit arrangement

Met het uitzicht over onze mooie boomgaard en tuin is het niet moeilijk om de wereld om je heen even te vergeten. In de zomer kun je tussen de alpaca’s zitten en in de winter kan je ze vanuit de wellness  bekijken.

Bij dit arrangement mag jij zelf je kiezen in welke behandeling jij zin hebt. Wil je een heerlijke gezichtsbehandeling of toch lekker een lichaamsbehandeling. Ontspannen, huid verbeterend, een scrub? Alles is mogelijk…. 

ღ  Volledige toegang tot de Wellness (4,5 uur)
ღ  Intake, welk ayurveda type ben jij?
ღ  Lakshmi gezichts- of lichaamsbehandeling van 60 minuten
ღ  Gebruik van badjas, handdoeken en slippers
ღ  Gebruik van huidverzorgingsproducten, scrub, shampoo enz.
ღ  Water, koffie, thee en wat lekkers
ღ  Cadeau: Lakshmi masker voor thuisgebruik

€ 400,00 voor 2 personen
3e en 4e persoon 15% korting
(max 4 personen)

Winkelwagen
Scroll naar top