Natuurlijke & Ayurvedische gezichtsbehandelingen

Natuurlijke huidverbetering voor iedereen. Wil jij je huid een extra intensieve behandeling geven. Heeft je huid wat extra aandacht nodig? Maak dan een afspraak en kijk wat voor jou mogelijk is. Wij adviseren en kijken graag met je mee. Alles gebeurd met natuurlijke producten.

 

wellness oase t zand

Tarieven

De volgende prijzen gelden voor alle onderstaande behandelingen. Voor de behandeling kijken we samen naar welke van de behandelingen we gaan inzetten, zoals Kapha, Vata, Pitta/Regenesis, Anti-age, enz. Dit kan ook een combinatie van behandelingen zijn. Je kan kiezen uit de onderstaande tijdsduur:

image

Oase treatment +- 30/40 minuten € 52,00

Een horizontale acht wordt in de wiskunde een lemniscaat genoemd en staat bekend als een symbool voor oneindigheid maar het heeft ook een spirituele betekenis en staat voor genezing.

In onze Oase behandeling  gaan we je huid genezen, zuurstof geven, balanceren en herstellen.
De behandeling wordt zo compact mogelijk gehouden waarbij we werken met onze huidverbeterende producten op de huidklacht(en) en waarbij je als klant ook thuis de behandeling voort moet zetten met een aangepast thuis verzorgingsritueel.

Deze behandeling kan ook als kuurverband ingezet worden.

image

Lotus Flower Face +- 60 minuten € 68,00

De Lotusbloem staat symbool voor transformatie van de duisternis naar het licht, van onwetendheid naar inzicht. Maar ook voor zuiverheid, puurheid en bescherming. Onze Lakshmi Lotus Flower gezichtsverzorging is een huidverbeterende gezichtsverzorging waarbij we met onze holistische kennis van Ayurveda, je huid op een natuurlijke en zorgvuldige manier gaan verzorgen. We nemen je mee op een Aromatherapie geurreis en laten de gezichtsverzorging als één lange massage op je inwerken met aandacht voor al je zintuigen. Een 45 à 60 minuten durende verzorging waarbij je volledig in ontspanning zult zijn en zult transformeren. Er wordt extra aandacht besteed aan het loslaten van spanningen en stress, en het los masseren van je schouders en nekgebied.
Nadien zul je de kracht en schoonheid ervaren van een mooie Lotus bloem.

image

Royal Face +- 90 minuten € 89,00

Royaal betekent vrijgevig en gul zoals een koning of koningin het beamen zou.

En dat is wat je met onze Lakshmi Royal Face gezichtsverzorging kunt verwachten. Je huid ontvangt met deze gezichtsverzorging de royale beloning die ze verdient, maar ook je lichaam, geest en ziel ervaren een zeer uitgebreide holistische én huidverbeterende verzorging van top tot teen!


Ontvangst met een aromatisch voetenbad, een voet- en hand-reflexmassage, fysieke blokkades worden los gemasseerd maar ook geestelijk en spiritueel transformeer je door een massage, dit verbeterd de conditie van je zintuigen en balanceert je geest en huid.

image

Wellness Face +- 120 minuten € 105,00

Wellness betekent in goede staat van gezondheid zijn. Het staat voor de menselijke zoektocht naar de balans tussen lichaam en geest.

Met een Lakshmi Wellness gezichts/lichaamsbehandeling begin je indien gewenst in het stoombad en wordt je daarna uitgebreid behandeld door ons en zal je naargelang je klachten, je disbalans, je wensen en het seizoen een behandeling op maat kunnen ervaren.

Vraag naar de mogelijkheden.

Skin check up

Skin check up

De schoonheidsspecialiste kijkt samen met jou naar wat voor behandelingen en producten voor jou het beste zijn.

Met de Skin scanner kijken we met een camera met UV lamp naar de huid, we kunnen zien wat we met het blote oog niet kunnen zien. Natuurlijk kan je meekijken naar hoe jouw huid eruit ziet. Na gebruik van de producten en behandelingen volgen we het natuurlijk op en kijken we of er verbetering is.

Wat kunnen we meten?

  • Acne
  • Huid vocht
  • Elasticiteit van de huid
  • Melanine inhoud
  • Hemoglobine
  • Poriegrootte en -aantal 
  • Talg
  • Algehele evaluatie

Deze afspraak duurt ongeveer 30 minuten en kost €40 euro. Dit bedrag wordt in mindering gebracht bij aankoop van de producten die wij voor jouw huid adviseren. Bij aankoop van minimaal €100 euro aan producten is deze behandeling gratis.

debora oase t zand

Vette en onzuivere huid - Kapha

Huiddiagnose

Is je huid dik van textuur met grote poriën en glanst je huid? Is je huid onzuiver en heb je last van veel mee-eters? Heb je last van acne, ontstekingen en puisten?

Resultaat

Je huid krijgt na een behandelingskuur weer een gezonde, gladde uitstraling. Samen met het thuisritueel elimineren we het onaangename glanzende effect en de talgproductie. Dankzij de antibacteriële werking van de producten verminderen we actief de vorming van onzuiverheden en mee-eters.

debora oase t zand

Droge huid - Vata

HUIDDIAGNOSE

Heb je een dunne huid met fijne poriën en heeft je huid de neiging om droog te zijn? Heeft je huid de neiging om bij stress of bij ongunstige weersomstandigheden extreem droog, grauw en zelfs schilferig te worden? Zie je in de spiegel veel fijne mimiekrimpels, zelfs al op jongere leeftijd? Met deze behandeling maak je jouw huid zomer klaar! Een goed gehydrateerde en verzorgde huid vernieuwd zich daarnaast langzamer, waardoor je minder snel je bruine kleur kwijt raakt.

RESULTAAT

Deze behandelingskuur geeft een diepe reiniging terwijl de hydratatie behouden blijft. Samen met de thuisverzorgingsproducten bieden we de huid een betere huidbescherming. Een vermoeide grijze huid krijgt weer een frisse uitstraling en het heeft een opvullend en verstevigend effect waarbij rimpels minder zichtbaar zullen zijn. Deze lijn is verrijkt met een hoog gehalte aan hyaluronzuur en helpt het vocht aan de huid te binden en het bevat ook een hoog gehalte aan vitamine E dat huidbeschadiging door UV-stralen zal voorkomen, wat het samen een ideale pre-zomerbehandeling maakt!

debora oase t zand

Gevoelige huid - Pitta

HUIDDIAGNOSE

Heb je een licht gevoelige huid en reageert je huid gemakkelijk op emoties, voeding, koude, warmte, wind? Kenmerkt dit zich in roodheid, een branderig gevoel en geeft het soms een reactie van tijdelijke aard? Veroorzaakt je gebruikelijke cosmetica misschien overmatige reacties, zoals jeuk, tintelingen of een verhoogde droogheid? Heb je last van roodheid op de wangen, kin of voorhoofd? Zijn rode haarvaten zichtbaar in het gezicht?

RESULTAAT

Deze behandelingskuur vermindert irritatie en couperose en een verbetering van de hydratatie. Samen met het volgen van het thuis verzorgingsritueel bevordert het de natuurlijke afweer van de huid en voert het een krachtige werking uit tegen vrije radicalen (schadelijke stoffen) waardoor de roodheid zal vervagen en je huid beter beschermd is tegen klimatologische omstandigheden.

debora oase t zand

Ontstoken huid - Pitta Regenesis

HUIDDIAGNOSE

Heb je een overgevoelige, intolerante en reactieve huid? Reageert je huid gemakkelijk op emoties, voeding, koude, warmte en wind? Kenmerkt dit zich in roodheid, een branderig gevoel en geeft het soms een overmatige reactie en is de roodheid van blijvende aard? Veroorzaakt je gebruikelijke cosmetica misschien overmatige reacties, zoals jeuk, tintelingen of een verhoogde droogheid? Heb je last van roodheid op de wangen, kin of voorhoofd? Zijn rode haarvaten zichtbaar in het gezicht?

RESULTAAT

Deze behandelingskuur vermindert en verzacht onmiddellijk irritaties, jeuk, ontstekingen en roodheid. Samen met het volgen van het thuis verzorgingsritueel bevordert het de natuurlijke afweer van de huid en voert het een krachtige werking uit tegen vrije radicalen (schadelijke stoffen) waardoor de roodheid zal vervagen.

debora oase t zand

Rijpe huid vanaf 30 jaar - Anti Age

HUIDDIAGNOSE

Ben je ouder dan 30 jaar? Wil je graag preventief werken en huidveroudering voorkomen? Of heb je al eerste fijne mimiekrimpels die zichtbaar zijn? Ben je boven de leeftijd van 40 jaar en zijn er al blijvende rimpels zichtbaar? Begint je huid in elasticiteit te verminderen? Dan is deze behandeling geschikt voor jou.
Tip: Natuurlijk kan je ook eerst een skin check up laten doen om te kijken welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid.

RESULTAAT

Deze behandelingskuur verstevigt de huid en rimpels worden minder zichtbaar. Samen met het volgen van het thuis verzorgingsritueel ga je de tekens van huidveroudering tegen, pigmentvlekken verminderen, de huid wordt egaler, lichte roodheid vermindert en laat de huid weer stralen. 

debora oase t zand

Versterken en ontgiften - Detox

HUIDDIAGNOSE

Is je huid grauw, uitgedroogd en merk je vroegtijdige veroudering? Of merk je juist dat je geen resultaat krijgt met de producten die je nu gebruikt? Wist je dat vervuiling en stress één van de belangrijkste oorzaken zijn voor de verandering van onze huidbarrière? Vroegtijdige veroudering, gevoeligheid, roodheid en extreme uitdroging zijn hiervan het gevolg. Daarom is het aan te raden om met deze behandelingskuur te beginnen als je start met onze Lakshmi producten en het advies van onze Lakshmi professional verder op te volgen.

RESULTAAT

Met deze behandelingskuur verbeter je de huidbarrière. Samen met het thuis verzorgingsritueel gaan we de oppervlaktecellen van de opperhuid opnieuw samen persen waardoor de huid weer beter als een schild tegen stof en UV-stralen kan werken. De producten gaan oxidatie tegen en ontgiften de huid tot diep in de cellen waardoor onzuiverheden verminderen. Het verwijdert niet alleen afvalstoffen maar ook metabolische afvalstoffen die de huid zelf produceert, vooral als men veel stress ervaart.

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en wordt als eerste lijn ingezet. We gaan de huid eerst moeten ontgiften, ongeveer 3 keer wordt deze behandeling geadviseerd samen met het detox thuis verzorgingsritueel (1 maand) alvorens te huid te kunnen gaan balanceren met een Vata-Pitta of Kapha behandeling en om daarna pas over te stappen naar een Anti age behandeling.

debora oase t zand

Pigment - Skin Glow

Huiddiagnose

Heb je donkere vlekken op je gezicht, deze kunnen door verschillende oorzaken verschijnen. Dit kan komen door de zon, hormonale vlekken en ouderdomsvlekken. De vlekken op het gezicht worden gevormd omdat de melanine niet gelijkmatig verdeeld is en de neiging heeft zich in sommige gebieden te concentreren, waardoor vlekken van verschillende kleuren ontstaan Veel vrouwen geven aan dat ze vlekken als een probleem ervaren; slechts een zeer klein percentage van hen gebruikt echter specifieke producten om ze te bestrijden. Toch kunnen vlekken voorkomen en bestreden worden, mits consequent de juiste producten worden gebruikt. 

Restultaat

Meer uitstraling, hydratatie en voeding; een gladdere teint, minder puistjes, minder rimpels. Een intensieve “shockbehandeling” om hyperpigmentatie in de huid te corrigeren. De specifieke formule is ontworpen om donkere vlekken en tegelijkertijd de diepte van rimpels en uitdroging effectief te verminderen en om de huid stralender en homogener te maken. Het Ritueel werkt op alle soorten puistjes en op alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige, maar er werd vooral ook aandacht besteed aan het gebied rond de ogen zodat het zeker niet kan gaan irriteren.

debora oase t zand

Oogverzorging - Netra Hamsa

HUIDDIAGNOSE

Heb je een dunne en gevoelige huid rondom de ogen? Zijn er fijne lijntjes, donkere kringen en wallen zichtbaar? Heb je last van zware oogleden, droge ogen, rode ogen of zie je in de spiegel donkere kringen en wallen?

RESULTAAT

Met deze behandelingskuur verminder je wallen en donkere kringen. Samen met het thuis verzorgingsritueel kun je de rimpels gaan bestrijden en hebben de producten een positieve en hydraterende werking, zowel op de ogen als de oogcontouren, met een snel waarneembaar resultaat!

Deze behandeling is er alleen als de Oase treatment van +- 40 minuten.

Winkelwagen
Scroll naar boven