Sabbatical Day – 28 januari 2020

debora oase t zand

28 januari 2020

Sabbatical dag

Het is belangrijk om jezelf wekelijks een sabbatical dag te gunnen. Of in ieder geval een paar uurtjes in de week. Deze sabbatical dag vul je in met de dingen waar je blij en gelukkig van wordt. Of het nu een heerlijke wandeling is langs het water of in het bos, met een boek en een kopje thee heerlijk genieten op de bank, lekker in bad en luisteren naar je favoriete muziek.

Deze momenten zorgen ervoor dat je creativiteit tot bloei komt, energie gaat stromen en je een blijer en gelukkiger mens bent.

Ga dus een dagje offline en geniet.

Vandaag heb ik een heerlijke Sabbatical day en ga ik met mijn lieve mama heerlijk een dagje naar de sauna. Ik ben vandaag dus even offline…

Lieve groet,
Debora

Colour&Spice is een holistische beauty methode voor natuurlijke huidverbetering, healing en nieuwe energie.

Wat je uitstraalt, trek je aan. Deze ongeschreven wet van de natuur staan nauw in verbinding met onze kijk op schoonheid. Schoonheid is voor ons alles wat puur is. Niet alleen wat je ziet, maar ook wat je ruikt, hoort en voelt. Een prikkeling van al je zintuigen. Een visie op schoonheid vanuit het grote geheel. Niet alleen gefocust op de buitenkant, maar op wie je bent, wat je voelt en wie je wilt zijn.

De Belofte van Colour&Spice

ღ   Natuurlijke huidverbetering
ღ   Innerlijke Rust
ღ   Zelfliefde, daadkracht en meer tederheid naar jezelf
ღ   Leren luisteren naar wat jouw lichaam, huid en hart je te vertellen heeft
ღ   Meer vreugde, energie en bezieling in je dagelijkse leven

Scroll naar top