debora oase t zand

Voorstellen

Leuk dat u op mijn website terecht bent gekomen en de tijd neemt om dit even te lezen. Mijn naam is Debora van Herwijnen, sinds 1996 schoonheidsspecialiste. Al heel lang werk ik volgens de Oosterse geneeswijzen. Omdat de holistische werkwijze hier heel goed bij past heb ik de opleiding tot Holistic Beauty Therapist gevold. Elk jaar volg ik vele cursussen/opleidingen en workshops om mijn cliënten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Bij Oase ‘t zand werk ik dan ook alleen met natuurlijke en holistische producten die goed zijn voor uw huid.

Oase ’t Zand, een plek waar je tot rust kan komen

Oase ‘t Zand is gevestigd in een mooie oude boerderij in Sleeuwijk. Deze boerderij hebben wij in 2016 gekocht en vanaf toen liefdevol opgeknapt in de oorspronkelijke staat met de luxe van nu. In de boerderij wonen wij zelf met ons gezin en alle dieren die daarbij horen. Onze hond Daisy, onze kat Browny, kippen en een haan en onze Alpaca’s. Ook deze hebben allemaal namen maar deze zal ik jullie besparen.  Zelf vind ik het heerlijk om soms buiten bezig te zijn tussen de dieren als ik niet in mijn salon aan het werk ben. Hier kan ik mijn hoofd leeg maken en weer met een frisse blik aan het werk gaan in mijn salon.

Liefdevolle behandelingen, op maat gemaakt

Oase ‘t Zand bevindt zich aan de linkerzijde van de boerderij en heeft een eigen ingang. Je komt binnen in een sfeervolle ruimte waar plaats is voor een kopje thee of koffie. Vervolgens kunnen we kennismaken en vraag ik wat jouw wensen zijn. Daarna kom je in de warme salon waar je je heerlijk kunt ontspannen en jezelf kunt overgeven aan de heerlijke aromatherapie geuren, kleuren, aanrakingen en producten van Colour&Spice.

debora oase t zand
debora oase t zand
debora oase t zand

Een mooie huid begint van binnen

Al jaren lang voelde ik mezelf schuldig bij veel dingen in mijn leven. Het dieptepunt was toch wel dat toen mijn dochter in het ziekenhuis lag en ik een cliënt moest af bellen die voor haar vakantie mooie geverfde wenkbrauwen en wimpers wilde ik me ook schuldig heb gevoeld. Kun je je voorstellen hoe erg het was met mijn schuldgevoel en hoe diep die geworteld was in mijn hele zijn.

Gelukkig heb ik een manier gevonden om dit eeuwige schuldgevoel om te zetten naar mijn kracht. Als alles fysiek, mentaal en geestelijk goed gaat krijgen we niet alleen een mooie huid maar stralen we dat ook uit. 

Colour&Spice ondersteund deze wijze voor natuurlijke huidverbetering, en geeft de huid hernieuwde energie. 

Graag nodig ik u uit voor een Colour&Spice Meet&Treat kennismakingsbehandeling.

Debora van Herwijnen
Holistic Beauty therapist

debora oase t zand
Scroll naar top